VIEŠŲJŲ PIRKIMŲ NAUJOVĖS IR PRAKTINIAI ASPEKTAI PERKANČIOSIOMS ORGANIZACIJOMS
(Supaprastinti, mažos vertės pirkimai ir kt.)

2019 metai – reikšmingų pokyčių viešųjų pirkimų reglamentavime laikotarpis.  Lietuvos Respublikos Seimas po svarstymo pritarė Viešųjų pirkimų įstatymo ir Pirkimų įstatymo pakeitimų projektams, kurie numato ne vieną labai svarbų pakeitimą. Keičiasi daugiau kaip 35 straipsnių turinys . Pakeitimai įsigaliojo birželio 10 ir lapkričio 1 dieną. Tai, kas svarbu šiandien ir bus aktualu – Jus jau netrukus supažindins viešųjų pirkimų ekspertas Audrius Vaznelis!

• Viešojo pirkimo komisija
  • Konfidenciali informacija
  • Interesų konfliktas
  • Viskas apie mažos vertės pirkimus: privalomi reikalavimai, pirkimo būdai, priimami sprendimai, pildomų dokumentų pavyzdžiai
  • Rinkos tyrimas prieš pradedant pirkimą
  • Darbo užmokesčio mėnesio mediana
  • Pirkimo dokumentų paaiškinimo terminai
  • Per didelė pasiūlyta kaina
  • Nepatikimų tiekėjų sąrašo išplėtimas naujais atvejais
  • Socialinis pasiūlymų vertinimo kriterijus
  • Informavimas apie pirkimo procedūros rezultatus
  • „Tiesioginiai pirkimai“
  • Pirkimai per CPO
  • Prekių tiekimo, paslaugų teikimo, darbų atlikimo terminai
  • Laimėjusio pasiūlymo ir pirkimo sutarties viešinimas
  • Pirkimo sutartis ir jos keitimo sąlygos
  • Pirkimų ataskaitos

Seminaro lektorius – praktikas, 20 metų viešųjų pirkimų srityje dirbantis Audrius Vaznelis. Jo patirtis sukaupta dirbant VĮ Ignalinos atominėje elektrinėje, Viešųjų pirkimų tarnyboje, Lietuvos automobilių kelių direkcijoje, Vilniaus miesto savivaldybės administracijoje. Asmeninį tobulėjimą jis pavertė savo gyvenimo būdu. Audrius Vaznelis nuolat dalyvauja viešųjų pirkimų procesuose perkančiojoje organizacijoje rengdamas pirkimų organizavimą reglamentuojančius teisės aktus, planuojant kalendorinių metų pirkimus, skaičiuojant numatomo pirkimo vertę, rengdamas pirkimo dokumentus (konkurso sąlygas), dalyvauja viešųjų pirkimų komisijų darbe.

Seminaro trukmė 8 ak. val.

Seminaro kaina: 78 € kaina su pietumis 85 € (mokymų kaina po spalio 17 dienos 86 Eurai). Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro metodinę medžiagą, dalyvio sertifikatą, vaišes kavos pertraukėlių metu.

Seminarai vyks nuo 10 val. iki 16 val.

• Vilnius, Lapkričio 14 d. viešbučio „Congress“ konferencijų salėje (Vilniaus g. 2, Vilnius)
  • Kaunas, Lapkričio 15 d. viešbučio „Daugirdas“ konferencijų salėje (Daugirdo g. 4, Kaunas).
  • Šiauliai, Lapkričio 21 d. viešbučio „Grafaitė“ konferencijų salėje (Aušros g. 1, Ginkūnai, Šiaulių raj.)
  • Klaipėda, Lapkričio 22 d.  viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda).

Norėdami registruotis į seminarus, spustelkite mygtuką REGISTRUOTIS esantį dešinėje pusėje arba elektroniniu paštu registracija@ada-mokymai.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį. Išankstinė registracija yra privaloma.

ADMINISTRACIJOS DARBUOTOJŲ ASOCIACIJA

Audrius Vaznelis