Facebook reklamos mokymai

Turbūt pastebėjote, jog apsilankius tam tikrose svetainėse jų produkcija jus persekioja nuolatos arba įsigijus naują telefoną feisbukas Jums siūlo įsigyti ir dėklą arba apsaugos plėvelęarba apsiperkant el. parduotuvėje į krepšelį įsidėtam, bet nepirktam produktui po 7 dienų yra pasiūloma nuolaida? Šie mokymai yra apie tai – mokysimės e-komercijos ir optimizuosime savo pardavimus internete išnaudojant maksimaliai mažai reklaminių lėšų!

• Facebook ir Instagram. Kuo jie skiriasi?
  • Facebook reklama: paskyros susikūrimas, teisės, mokėjimai ir sąskaitos faktūros (praktika)
  • Facebook auditorijos. Saved (demografinių rodiklių), lookalike (panašios), custom (duomenų bazės, žmonių panašių į geriausius klientus, svetainės srauto (retarget), Facebook ir Instagram puslapių lankytojų ir atliktų veiksmų auditorijos) (praktika).
  • Reklamos pozicijų pasirinkimas (placements)
  • Facebook pixel’is. Kas tai yra, kaip įdiegti?
  • Konversijos. Kas tai yra ir kaip optimizuoti savo reklamines kampanijas pardavimams?
  • Facebook reklaminių kampanijų tipai, jų kūrimas ir optimizavimas pagal tikslą (praktika).
  • Analizė
  • Testas – tikrinsime žinias.

Seminaro lektoriusDonatas Talutis – nenešiosi.lt vadovas, Facebook reklamos paslapčių mokantis jau trečius metus. Šiuo metu Donatas socialiniuose tinkluose dirba su Čiop Čiop, Peri Peri, Didier lab (global), Primo Grill, Tortinė, Užupio veterinarijos klinika, No Excuses perforamance ir kt. Seminaro trukmė 8 ak. val. Seminaro kaina: 70 Eurai! Seminarai vyks nuo 10 val. iki 16 val.

• Rugsėjo 19 d. Vilniuje, viešbučio „Congress“ konferencijų salėje (Vilniaus g. 2, Vilnius).
  • Rugsėjo 26 d. Kaune, viešbučio „Daugirdas“ konferencijų salėje (Daugirdo g. 4, Kaunas).
  • Spalio 1 d. Šiauliuose, viešbučio „Grafaitė“ konferencijų salėje (Aušros g. 1, Ginkūnai, Šiaulių raj.).
  • Spalio 3 d. Klaipėdoje, Kultūros fabriko A konferencijų salėje (Bangų g. 5A, Klaipėda).

ADMINISTRACIJOS DARBUOTOJŲ ASOCIACIJA

Donatas Talutis