Personalo valdymo psichologiniai bei organizaciniai aspektai

Dalyvių puikiai įvertinta lektore Asta Januškevičiūte mokysimės kaip tikslingai formuoti komandą ir palaikyti jos produktyvumą taikant ugdomojo vadovavimo technikas ir metodus bei užtikrinti komandos efektyvų bendradarbiavimą.

Mokymų dalyvio mokestis 77€.
Pageidaujate nuolaidos? Registruokitės į mokymus iki spalio 12 dienos ir mokymų kainai pritaikysime 10% nuolaidą! (69,30 Eur)

Mokymų tikslai:
Žinoti personalo valdymo psichologinius aspektus, pažinti skirtingus vadovavimo stilius bei jų pritaikomumą, mokėti tikslingai formuoti komandą ir palaikyti jos produktyvumą taikant ugdomojo vadovavimo technikas ir metodus; užtikrinti bendradarbiavimą, teikiant grįžtamąjį
ryšį komandai.

Mokymų turinys
  • Efektyvus vadovavimas, pagrindiniai principai.
  • Vadovavimo stilių charakteristika.
  • Tikslingas komandos formavimas ir valdymas.
  • Komandos darbo gerinimo priemonės.
  • Ugdomasis vadovavimas, ugdomųjų technikų taikymas valdymo procesuose.
  • Informacijos srautų valdymas horizontalioje – vertikalioje komunikacijoje, grįžtamojo ryšio užtikrinimas.
  • Užduočių delegavimas.
  • Konfliktų valdymas.

Mokymus ves Asta Januškevičiūtė yra profesionali personalo valdymo konsultantė – MRU Socialinė politikos fakulteto Edukologijos instituto dėstytoja. Darbo patirtis: Lietuvos edukologijos universiteto dėstytoja, programų rengėja. Asta Januškevičiūtė taip pat dirba įvairių organizacijų dėstytoja, mokymo programų kūrėja. Turinti darbo patirties VSDF (Sodra) valdybos Mokymo centre, darbo su personalu ir jų mokymu. Pagrindinės mokymų temos – personalas, motyvacija, komunikacija, bendradarbiavimas.

Seminaro kaina: 77 Eurai ! (pietų kaina 8 Eur), dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos papildomos nuolaidos.
Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro metodinę medžiagą, dalyvio sertifikatą, vaišes kavos pertraukėlių metu.

Seminaras vyks nuo 10 val. iki 16.00 val.

• Lapkričio 27 d. Vilniuje, viešbučio „Amberton“ konferencijų salėje (L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius).
  • Lapkričio 28 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas)..
  • Lapkričio 29 d. Klaipėdoje, viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda).
  • Lapkričio 29 d. Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje konferencijų salėje (Vasario 16-osios g. 40, Šiauliai)

Norėdami registruotis į seminarus  elektroniniu paštu registracija@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį.  Išankstinė registracija yra privaloma.

Tel/ faks.: ( 85 ) 276 33 77; el. paštas: info@adasociacija.lt

Asta Januškevičiūtė