Personalo valdymo psichologiniai bei organizaciniai aspektai

Kviečiame Jus į žmogiškųjų išteklių valdymo mokymus didžiausiuose Lietuvos miestuose!

Kartu su dalyvių puikiai įvertinta lektore Asta Januškevičiūte mokysimės kaip tikslingai formuoti komandą ir palaikyti jos produktyvumą taikant ugdomojo vadovavimo technikas ir metodus bei užtikrinti komandos efektyvų bendradarbiavimą.

Mėgausimės pavasario saule pietaudami viešbučių restoranų terasose!
Mokymų tikslai:
Žinoti personalo valdymo psichologinius aspektus, pažinti skirtingusvadovavimo stilius bei jų pritaikomumą, mokėti tikslingai formuoti komandą ir palaikyti jos produktyvumą taikant ugdomojo vadovavimo technikas ir metodus; užtikrinti bendradarbiavimą, teikiant grįžtamąjį ryšį komandai.
Mokymų turinys
  • Efektyvus vadovavimas, pagrindiniai principai.
  • Vadovavimo stilių charakteristika.
  • Tikslingas komandos formavimas ir valdymas.
  • Komandos darbo gerinimo priemonės.
  • Ugdomasis vadovavimas, ugdomųjų technikų taikymas valdymo procesuose.
  • Informacijos srautų valdymas horizontalioje – vertikalioje komunikacijoje, grįžtamojo ryšio užtikrinimas.
  • Užduočių delegavimas.
  • Konfliktų valdymas.

Mokymus ves Asta Januškevičiūtė yra profesionali personalo valdymo konsultantė – MRU Socialinė politikos fakulteto Edukologijos instituto dėstytoja. Darbo patirtis: Lietuvos edukologijos universiteto dėstytoja, programų rengėja. Asta Januškevičiūtė taip pat dirba įvairių organizacijų dėstytoja, mokymo programų kūrėja. Turinti darbo patirties VSDF (Sodra) valdybos Mokymo centre, darbo su personalu ir jų mokymu. Pagrindinės mokymų temos – personalas, motyvacija, komunikacija, bendradarbiavimas.

Seminaro kaina: 77 Eurai ! (pietų kaina 8 Eur), dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos papildomos nuolaidos.
Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro metodinę medžiagą, dalyvio sertifikatą, vaišes kavos pertraukėlių metu.

Seminaras vyks nuo 10 val. iki 16.00 val.

Norėdami registruotis į seminarus  elektroniniu paštu registracija@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį.  Išankstinė registracija yra privaloma.

Tel/ faks.: ( 85 ) 276 33 77; el. paštas: info@adasociacija.lt

Asta Januškevičiūtė