2-jų dienų mokymai Druskininkuose

Pasikeitusio viešųjų pirkimų įstatymo praktinis taikymas (pakeitimai įsigalioję 2019 m. birželio 10 d.)

Jau penktus metus Administracijos darbuotojų asociacija kviečia tobulinti profesines žinias, mėgautis SPA procedūromis bei puikiai praleisti laiką 4 žvaigždučių viešbutyje „Europa Royale Spa hotel“ Druskininkuose!

2019 metai – reikšmingų pokyčių viešųjų pirkimų reglamentavime laikotarpis. Formuojasi Viešųjų pirkimų įstatymo taikymo praktika bei ryškėja klaidingos jo interpretacijos, o Lietuvos Respublikos Seimas po svarstymo pritarė Viešųjų pirkimų įstatymo ir Pirkimų įstatymo pakeitimų projektams, kurie numato ne vieną labai svarbų pakeitimą. Keičiasi daugiau kaip 35 straipsnių turinys (nuoroda į teisės aktą). Pakeitimai įsigaliojo birželio 10 dieną. Tai, kas svarbu šiandien ir bus aktualu –  Jus jau netrukus supažindins viešųjų pirkimų ekspertas Audrius Vaznelis!

1. Pirkimo iniciatorius;
  2. Konfidenciali informacija;
  3. Elektroninės sąskaitos faktūros;
  4. Planuojamų atlikti einamaisiais kalendoriniais metais pirkimų planai;
  5. Statybos darbų ir projektavimo paslaugų pirkimų skaidymas į dalis;
  6. Pirkimo dokumentų paaiškinimo terminai;
  7. Galimybė procedūrų metu didinti pirkimui skirtą lėšų sumą;
  8. Papildyti atvejai, kada tiekėjas patenka į Nepatikimų tiekėjų sąrašą;
  9. Kvalifikacijos tikrinimas dėl grėsmės nacionaliniam saugumui;
  10. Darbo užmokesčio mediana vertinant pasiūlymus;
  11. Naujos informavimo apie rezultatus nuostatos;
  12. Naujos neskelbiamų derybų sąlygos;
  13. Paprastesni „tiesioginiai pirkimai“;
  14. Motyvų nepirkimo per CPO viešinimas;
  15. Prekių tiekimo, paslaugų teikimo, darbų atlikimo termino pradžia;
  16. Laimėjusio pasiūlymo ir pirkimo sutarties viešinimo naujovės;
  17. Pasikeitusios pirkimo sutarties keitimo sąlygos;
  18. Perkant per CPO nebereikia ataskaitų;
  19. Pakeistos pirkimo sutarties pripažinimo negaliojančia sąlygos;
  20. Naujovės „komunalininkų“ pirkimų įstatyme.

Audrius Vaznelis yra 18 metų darbo patirtį viešųjų pirkimų srityje turintis, vienas populiariausių perkančiųjų organizacijų tarpe, lektorius. Šiuo metu dirba didžiausioje Lietuvos perkančiojoje organizacijoje – Lietuvos automobilių kelių direkcijoje prie LR Susisiekimo ministerijos Viešųjų pirkimų skyriaus vedėju. Taip pat yra dirbęs Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Viešųjų pirkimų skyriaus vedėju bei ėjęs Kontrolės ir prevencijos skyriaus vedėjo pareigas Viešųjų pirkimų tarnyboje prie LR Vyriausybės. Seminarus viešųjų pirkimų temomis Audrius Vaznelis veda nuo 1999 metų.

Dviejų dienų seminarų kaina – 260 Eur. (Dalyviams, užsiregistravusiems iki liepos 28 dienos, pritaikysime 10 proc. nuolaidą!) Į kainą įskaičiuota:

1. Seminaras: „Naujieji viešųjų pirkimų įstatymo bei poįstatiminių teisės aktų reikalavimai“ (12 val. trukmės mokymai).
  2. Mokymų metodinė medžiaga.
  3. Pasirinktinai SPA programa Druskinikų gydykloje „Auksinės akimirkos“ arba 2 valandos Druskinikų vandens parke ir pirčių zonoje.
  4. Nakvynė dviviečiame kambaryje „Europa Royale Spa hotel Druskininkai“. (Nakvynė vienviečiame kambaryje papildomai kainuos 29 Eur).
  5. Laisvalaikis „Europa Royale Spa hotel Druskininkai“ SPA zonoje.
  6. Maitinimas viešbučio restorane  (dveji pietūs, vakarienė bei pusryčiai).

Mokymai vyks rugpjūčio 22-23 dienomis  Druskininkuose viešbutyje „Europa Royale Spa hotel Druskininkai“, (Vilniaus g. 7, Druskininkai).

Norėdami registruotis į seminarus, spustelkite mygtuką REGISTRUOTIS esantį dešinėje pusėje arba elektroniniu paštu registracija@ada-mokymai.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį. Išankstinė registracija yra privaloma.

Registruodamiesi nepamirškite nurodyti pasirinkto kambario tipo (vienvietis/dvivietis).

Audrius Vaznelis

Druskininkai Rugpjūčio 22-23 d.

Kaina:  234€