Administracijos darbuotojų asociacija kviečia į projektų valdymo seminarus didžiausiuose Lietuvos miestuose!

MOKYMAI

PROJEKTŲ VALDYMAS PRAKTIKAMS PAGAL PMBOK IR PRINC2

(Kaip pasiekti aukščiausių rezultatų?)

Seminaro lektorius Audrius Karnišauskas

Šiuo metu profesionalams vis dažniau tenka dirbti projektuose bei imtis projekto vadovo ar kito vaidmens. Projekto sėkmė tiesiogiai priklauso nuo visos komandos sklandaus darbo, tačiau tai pasiekti pakankamai sudėtinga, ypač jeigu projekto komandos narių gebėjimai ir žinios apie projektų valdymą ir darbo principus yra labai netolygios.

Įgūdžių bei pagrindinių žinių trūkumas lemia tai, kad projektai įgyvendinami nesėkmingai, netinkamai sudaromas ir naudojamas projekto biudžetas, netinkamai naudojami žmogiškieji ištekliai, o tai dažnai nulemia, kad projektas tampa nevaldomu. Visų šių išvardintų aspektų rezultatas – sugaištas laikas, galimi finansiniai nuostoliai, neefektyvus projekto rengimas ir vykdymas bei smukusi projekto komandos narių motyvacija.

Siekiant užtikrinti, kad Jūsų projektai būtų valdomi sėkmingai Administracijos darbuotojų asociacija kviečia į projektų valdymo pagrindų mokymus.

PROJEKTŲ VALDYMAS PRAKTIKAMS PAGAL PMBOK IR PRINC2

(Kaip pasiekti aukščiausių rezultatų?)

Mokymai skirti: visiems, esamiems ir būsimiems projektų vadovams bei projektų dalyviams.

Mokymų tikslas – ugdyti gebėjimus efektyviai valdyti ir planuoti projektus, atsižvelgiant į nustatytus organizacijos strateginius tikslus; identifikuoti projekto apimtis, įvertinti projekto rizikas bei pokyčius.

Mokymo metodai: Mokymų programa paremta PMBOK (Guide and Standarts 5 th Edition. Project Management Institute. 2013.) bei Prince2 (Projects IN Controlled Environments – method for project management, 5th edition. 2009.)

Mokymų programa:

Projekto sąvokos apibrėžimas

Projekto valdymo stuktūra, rolės ir atsakomybės

Projekto valdymo procesas, įgyvendinimo etapai

Projekto apimties ir laiko valdymas: tinklo diagrama, hierarchinis darbų skaidinys, GANTT’o diagrama, gairių planas, kritinis kelias (kartu ir praktinė užduotis).

Projekto žmogiškųjų išteklių valdymas

Projekto sąnaudų valdymas (kartu ir praktinė užduotis)

Projekto kokybės valdymas

Projekto suinteresuotų šalių valdymas

Projekto komunikacijos valdymas

Projekto rizikų valdymas (kartu ir praktinė užduotis)

Projekto pirkimų valdymas

Kursų dalyviams mokymus ves Audrius Karnišauskas, turintis daugiau nei 10 metų projektinę patirtį. Audrius savo patirtį sukaupė vienose didžiausių įmonių Lietuvoje (Telia, ESO, Lietuvos paštas), kur buvo/yra atsakingas už strateginių projektų, programų valdymą, projektų valdymo proceso organizacijoje tobulinimą, projektų portfelio valdymą. Audrius Karnišauskas yra sertifikuotas projektų vadovas (Prince2 Practitioner sertifikatas), dalyvauja įvairiose konferencijose bei seminaruose projektų valdymo temomis, studijuoja ISM universitete vadovų magistrantūros studijose, nuolat veda mokymus projektų valdymo temomis.

• Vasario 26 d. Vilniuje, viešbučio „Panorama“ konferencijų salėje (Sodų g. 14, Vilnius).
  • Vasario 27 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas).
  • Kovo 1 d.  Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje (Vasario 16-osios 40, Šiauliai).
  • Kovo 2 d. Klaipėdoje, viešbučio „Green Park Hotel Klaipeda“ konferencijų salėje (Minijos g. 119, Klaipėda 93231).

Seminaro kaina 86 Eur, (su pietumis 94 Eur)
Dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos nuolaidos.
Seminaro trukmė 8 ak. valandos

Norėdami registruotis į seminarus  elektroniniu paštu registracija@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį.  Išankstinė registracija yra privaloma.

Adresas: Žalgirio 92, Vilnius

Tel/ faks.: ( 85 ) 276 33 77; el. paštas: info@adasociacija.lt