Naujasis Valstybės tarnybos įstatymas nuo 2019m. sausio 1 d.

(Svarbiausios aktualijos bei jo praktinis taikymas)

Svarbios naujienos įstatymų leidyboje – ilgai tobulintas LR Valstybės tarnybos įstatymas  pagaliau priimtas ir nuo šių metų sausio 1 dienos įsigaliojo visiškai nauja įstatymo redakcija. Keičiasi daugybė įstatymo punktų – darbo užmokesčio apskaičiavimo sistema, socialinių garantijų tvarka, karjeros sistema, skatinimo ir atsakomybės tvarka bei daugybė kitų, ypač įstatymo, punktų aktualių valstybės tarnautojams bei visiems viešojo sektoriaus darbuotojams.

Apie visą tai, detaliai ir profesionaliai, mokymų metu Jus konsultuos Lina Daujotaitė-Prūsaitienė

• Valstybės tarnybos reformos apžvalga.
  • Esminiai pokyčiai, įtvirtinti naujoje Valstybės tarnybos įstatymo redakcijoje.
  • Pareigybių aprašymų rengimo ypatumai.
  • Priėmimo į valstybės tarnautojų pareigas esminiai pokyčiai.
  • Esminiai pokyčiai valstybės tarnyboje: karjeros sistemoje (tarnybinės veiklos vertinime ir tarnybiniame kaitume); skatinime bei taikant atsakomybę; taikant socialines ir kitas garantijas; atleidžiant iš valstybės tarnautojo pareigų ir kt.
  • Naujos darbo užmokesčio sistemos aptarimas.

Mokymus ves Lina Daujotaitė-Prūsaitienė

Seminaro kaina: 78 € kaina su pietumis 86 €, dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos papildomos nuolaidos.

Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro metodinę medžiagą, dalyvio sertifikatą, vaišes kavos pertraukėlių metu.

• Vasario 14 d. Vilniuje, viešbučio „Congress“ konferencijų salėje (Vilniaus g. 2, Vilnius)
  • Vasario 15 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas).
  • Vasario 21 d.  Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje (Vasario 16-osios 40, Šiauliai).
  • Vasario 22 d.  Klaipėdoje, viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda).

Norėdami registruotis į seminarus elektroniniu paštu: spustelkite mygtuką REGISTRUOTIS esantį dešinėje pusėje arba elektroniniu paštu registracija@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį. Išankstinė registracija yra privaloma.

Lektorė:
Lina Daujotaitė-Prūsaitienė