Instagram – vienas sparčiausiai augančių ir labiausiai 18-34 metų vartotojus įtraukiantis socialinis tinklas pasaulyje. Tai platforma, kuri kitaip nei Facebook, leidžia tiesiogiai kontaktuoti su pavieniais žmonėmis ir jūsų prekių/paslaugų vartotojais. Svarbu žinoti, kaip išnaudoti galimybes ne tik analizuoti rinką bei tikslinės grupės poreikius, bet ir prisistatyti jiems, tiesiogiai skatinti pardavimus.

Mokymų metu nagrinėsime šias temas

Instagram plaftorma, funkcijos 20 min

Instagram paskyra 30 min

Įvaizdžio kūrimas, palaikymas 30 min

Sekėjai, auditorijos auginimas bei jos įsitraukimas, kontakto palaikymas 10 min

Bendradarbiavimas su nuomonės formuotojais 90 min

Žinomumo didinimas 60 min

Turinys, jo kūrimas 70 min

Tekstų rašymas 20 min

Naudingos turinio kūrimo ir tvarkymo programos 30 min

Nauda dalyviui

• Pasidalinsime mokymų vaizdo įrašu;
  • Pasidalinsime mokymų skaidrėmis;
  • Gausite elektroninę diplomo versiją – ji bus patogi pasidalinti soc. tinkluose arba atsispausdinti;
  • Dalyvius pakviesime į specialiai Jums sukurtą Facebook grupę, kurioje galėsite bendrauti ir toliau, konsultuotis ar susirasti kitų dalyvių kontaktus.

Mokymai skirti

Marketingo vadovai, kuriantys komunikacijos strategiją ir siekiantys susipažinti su galimybėmis pristatyti savo prekes, paslaugas tikslinei auditorijai Instagram platformoje bei įvertinti tam reikalingus reikalingus resursus

Socialinių tinklų administratoriai, kurie kuria turinį ir administruoja prekinio ženklo socialinių tinklų paskyras

Smulkiojo verslo, prekinių ženklų kūrėjai, kurie patys rūpinasi komunikacija bei reklama

El. parduotuvių ir platformų kūrėjai, kurie siekia prisitraukti Instagram esančią auditoriją

Norėdami registruotis į mokymus elektroninėje svetainėje spustelkite mygtuką REGISTRUOTIS, esantį dešinėje pusėje, arba elektroniniu paštu registracija@ada-mokymai.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį. Jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo, atsiųskite savo vardą, pavardę ir telefono numerį. Išankstinė registracija yra privaloma.

Seminarą organizuoja: ADMINISTRACIJOS DARBUOTOJŲ ASOCIACIJA
Adresas: Žirmūnų g.68, Vilnius