Facebook rinkodaros pagrindai

Daugiau kaip 1 mln. aktyvių vartotojų Lietuvoje beveik valandą per dieną praleidžia Facebook’e. Efektyvi komunikacija šiame socialiniame tinkle turi būti kiekvienos inovatyvios organizacijos rinkodaros tikslas. Facebook mokymuose pradedantiesiems išmoksime kurti vartotojus įtraukiantį turinį, valdyti savo Facebook puslapį, profesionaliai formuoti savo prekės ženklo įvaizdį bei efektyviai išnaudoti Facebook auditoriją savo naudai!

• Facebook algoritmas ir tendencijos
  • Facebook VS Instagram
  • Facebook puslapio valdymas ir nustatymai
  • Turinio komunikacija Facebook’e
  • Turinys, kuris įtraukia ir skatina dialogą
  • Geras Facebook konkursas/ Blogas konkursas
  • Strategija ir planavimas (praktinė užduotis)
  • Klientų aptarnavimas
  • Šiek tiek reklamos Facebook’e

P. S. tai yra pradedantiesiems skirti mokymai, kurių metu didžiausią dėmesį skirsime puslapio valdymui, bendravimui su fanais bei strategijos planavimui

Seminaro lektoriusDonatas Talutis – nenešiosi.lt vadovas, Facebook reklamos paslapčių mokantis jau trečius metus. Šiuo metu Donatas socialiniuose tinkluose dirba su Čiop Čiop, Peri Peri, Didier lab (global), Primo Grill, Tortinė, Užupio veterinarijos klinika, No Excuses perforamance ir kt.

Seminaro trukmė 6 ak. val.

Seminaro kaina: 65 Eurai!

Seminarai vyks nuo 10 val. iki 17 val.

• Sausio 28 d. Vilniuje, viešbučio „Congress“ konferencijų salėje (Vilniaus g. 2, Vilnius).
  • Sausio 29 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas).
  • Sausio 30 d.  Klaipėdoje, viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda).
  • Sausio 31 d.  Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje (Vasario 16-osios 40, Šiauliai).

Norėdami registruotis į mokymus užpildykite registracijos anketą arba elektroniniu paštu:  registracija@ada-mokymai.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį. Išankstinė registracija yra privaloma.

Donatas Talutis

Vilnius Sausio 28 d.