Facebook rinkodaros pagrindai

Jūsų klientas išlepęs nuo daugybės dėmesio. Kaip priversite spausti „LIKE“ ant Jūsų žinutės?

Komunikacija socialiniuose tinkluose – sudėtingas ir daug įgūdžių reikalaujantis darbas. Išmokite tai atlikti patys! Šiuose 8 ak. val. trukmės mokymuose pasidalinsime geriausia savo patirtimi kaip pritraukti naujų klientų ir palaikyti ryšį su esamais, kaip Feisbuką išnaudoti pardavimams ir kaip jame pasakoti savo prekės ženklo istoriją. Žinoma, sugaištant kuo mažiau laiko.

Baigę šiuos mokymus puikiai išmanysite pagrindinius Facebook įrankius ir būsite pasirengę tolimesniems mokymams.

Mokymų turinys

Mokymų metu nagrinėsime šias temas:

• Komunikacijos Feisbuke tikslų iškėlimas ir strategijos suformulavimas (+ praktinė užduotis)
  • Tinkamo turinio sukūrimas: kokie paveikslai vartotojus priverčia sustoti scrolinti ir įsigilinti; kaip tinkamai parašyti tekstą; kaip jūsų norimą papasakoti istoriją suskaidyti į kelis įrašus
  • Turinio planavimas: kaip lengvai sugalvoti daug įrašų idėjų ir kaip tam sugaišti mažai laiko (+ idėjų dirbtuvės)
  • Feisbuko techninės galimybės: žinučių tipai, live transliacijos, renginiai, fanų auginimo metodai, kaip pasiekti užsieniečius
  • Klientų aptarnavimas ir konfliktinių situacijų sprendimas
  • Rezultatų analizė: kaip suprasti geriausiai veikiantį turinį, iš kur pasiimti duomenis ir kaip juos interpretuoti
  • Perspėjimas: šiuose mokymuose nekalbėsime apie Facebook reklamą (žinučių parodymų didinimą už pinigus). Ši tema per daug plati, kad įtrauktume tik kaip bendrų mokymų potemę – bandėme, nepasiteisino. Priklausomai nuo Jūsų patirties su FB reklama, kviečiame apsilankyti Facebook reklamos ABC arba Facebook reklamos PRO mokymuose.

Tai pradedantiesiems skirti, kurie:

• nori Feisbuke pasakoti savo prekės ženklo istoriją
  • Feisbuko darbams samdo agentūrą, tačiau nori gebėti įvertinti jų darbą
  • nori papildomai užsidirbti laisvalaikiu prižiūrėdami įmonių Feisbuko puslapius

Domantas Širvinskas – EduMint bendraįkūrėjas ir agentūros Social Mint vadovas, su komunikacija internete dirbantis dešimtmetį, Facebook rinkodaros mokantis daugiau nei dvejus metus. Analitinių sugebėjimų įgavo taikomosios fizikos studijose, o įkvėpimų semiasi keliaudamas po Aziją ir Pietų Ameriką. Dirbo su tokiais prekės ženklais kaip Pieno Žvaigždės, Skrendu.lt, Nescafe Dolce Gusto, MTV Baltics.

Donatas Talutis – nenešiosi.lt vadovas, Facebook reklamos paslapčių mokantis jau trečius metus. Šiuo metu Donatas socialiniuose tinkluose dirba su Čiop Čiop, Peri Peri, Didier lab (global), Primo Grill, Tortinė, Užupio veterinarijos klinika, No Excuses perforamance ir kt.

Gegužės 2-3 d. Vilniuje,  Verslo centras 135 (Žalgirio g. 135, Vilnius).

Mokymai vyks nuo 16.00 iki 19.30

Mokymų kaina 129 Eur.

Balandžio 23 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas).

Mokymų kaina 70 Eur.

Balandžio 24 d. Klaipėdoje, viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, LT-91247).

Mokymų kaina 70 Eur.

Balandžio 25 d. Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje (Vasario 16-osios 40, Šiauliai).

Mokymų kaina 70 Eur.

Balandžio 26 d. Panevėžyje, viešbučio „Romantic“ konferencijų salėje (Kranto g. 24, LT-35173 Panevėžys).

Mokymų kaina 70 Eur.

Norėdami registruotis į seminarus  elektroniniu paštu registracija@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį.  Išankstinė registracija yra privaloma.

Tel/ faks.: ( 85 ) 276 33 77; el. paštas: info@adasociacija.lt

Domantas Širvinskas ir Donatas Talutis

Vilnius Gegužės 2-3 d.
Kaunas Balandžio 23 d.
Šiauliai Balandžio 25 d.
Klaipėda Balandžio 24 d.
Panevėžys Balandžio 26 d.

Kaina: nuo 70€

info@adasiociacija.lt