Facebook reklamos mokymai

Turbūt pastebėjote, jog apsilankius tam tikrose svetainėse jų produkcija jus persekioja nuolatos arba įsigijus naują telefoną feisbukas Jums siūlo įsigyti ir dėklą arba apsaugos plėvelęarba apsiperkant el. parduotuvėje į krepšelį įsidėtam, bet nepirktam produktui po 7 dienų yra pasiūloma nuolaida? Šie mokymai yra apie tai – mokysimės e-komercijos ir optimizuosime savo pardavimus internete išnaudojant maksimaliai mažai reklaminių lėšų!

• Facebook ir Instagram. Kuo jie skiriasi?
  • Facebook reklama: paskyros susikūrimas, teisės, mokėjimai ir sąskaitos faktūros (praktika)
  • Facebook auditorijos. Saved (demografinių rodiklių), lookalike (panašios), custom (duomenų bazės, žmonių panašių į geriausius klientus, svetainės srauto (retarget), Facebook ir Instagram puslapių lankytojų ir atliktų veiksmų auditorijos) (praktika).
  • Reklamos pozicijų pasirinkimas (placements)
  • Facebook pixel’is. Kas tai yra, kaip įdiegti?
  • Konversijos. Kas tai yra ir kaip optimizuoti savo reklamines kampanijas pardavimams?
  • Facebook reklaminių kampanijų tipai, jų kūrimas ir optimizavimas pagal tikslą (praktika).
  • Analizė
  • Testas – tikrinsime žinias.

Seminaro lektoriusDonatas Talutis – nenešiosi.lt vadovas, Facebook reklamos paslapčių mokantis jau trečius metus. Šiuo metu Donatas socialiniuose tinkluose dirba su Čiop Čiop, Peri Peri, Didier lab (global), Primo Grill, Tortinė, Užupio veterinarijos klinika, No Excuses perforamance ir kt.

Seminaro trukmė 8 ak. val.

Seminaro kaina: 70 Eurai!

Seminarai vyks nuo 10 val. iki 16 val.

• Vasario 25 d. Vilniuje, viešbučio „Congress“ konferencijų salėje (Vilniaus g. 2, Vilnius).
  • Vasario 26 d. Kaune, viešbučio „Best Western Santaka“ konferencijų salėje (J. Gruodžio 21, Kaunas).
  • Vasario 27 d.  Klaipėdoje, viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda).
  • Vasario 28 d.  Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje (Vasario 16-osios 40, Šiauliai).

Norėdami registruotis į mokymus užpildykite registracijos anketą arba elektroniniu paštu:  registracija@ada-mokymai.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį. Išankstinė registracija yra privaloma.

Donatas Talutis

Vilnius Vasario 25 d.