Facebook reklamos mokymai

Turbūt pastebėjote, jog apsilankius tam tikrose svetainėse jų produkcija jus persekioja nuolatos arba įsigijus naują telefoną feisbukas Jums siūlo įsigyti ir dėklą arba apsaugos plėvelęarba apsiperkant el. parduotuvėje į krepšelį įsidėtam, bet nepirktam produktui po 7 dienų yra pasiūloma nuolaida? Šie mokymai yra apie tai – mokysimės e-komercijos ir optimizuosime savo pardavimus internete išnaudojant maksimaliai mažai reklaminių lėšų!

Svarbu. Visi dalyviai gaus mokymų video medžiagą ir skaidres.

• Facebook reklamos algoritmas.
    • Facebook business manager paskyra ir valdymas: įmonės rekvizitai, sąskaitos faktūros ir vartotojai.
    • Facebook pixel’is: kaip įsidiegti? Standartiniai įvykiai (standart events) ir specialiosios konversijos.
    • Produktų katalogų įsidiegimas iš el. parduotuvės ir jo būdai: ranka, per Facebook pixel’į, suformuojant data feed’ą.
    • Facebook reklamos auditorijos: SAVED (šaltos). Pomėgių, demografijos ir elgesio auditorijos. Custom. Remarketing (persekiojančios): svetainės srautas, Facebook/Instagram puslapio srautas, klientų kontaktinių duomenų, esamų pirkėjų, el. parduotuvės krepšelio ir kitos auditorijos. Lookalike (panašios). Suraskime žmones, kurie yra panašūs į Jūsų klientus.
    • Reklamos kampanijos:

Struktūra ir tikslai. Pardavimų ir potencialių klientų generavimas, produktų katalogų reklama ir kiti.

• Reklamos kampanijų strategijos
    • Reklamos kampanijų auginimas. Vertikalus (stabilus). Horizontalus (greitas). VHV.
    • Reklamos kampanijų rezultatų analizė ir svarbiausi rodikliai

Seminaro lektoriusDonatas Talutis – nenešiosi.lt vadovas, Facebook reklamos paslapčių mokantis jau trečius metus. Šiuo metu Donatas socialiniuose tinkluose dirba su Čiop Čiop, Peri Peri, Didier lab (global), Primo Grill, Tortinė, Užupio veterinarijos klinika, No Excuses perforamance ir kt. Seminaro trukmė 8 ak. val. Seminaro kaina: 60 Eurai!

• Mokymai bus transliuojami liepos 7-8 dienomis nuo 16 iki 19 valandos

ADMINISTRACIJOS DARBUOTOJŲ ASOCIACIJA

Donatas Talutis

Nuotoliniai mokymai liepo 7-8 d.