Mokymai

“Facebook reklama ABC”

Facebook – pigiausias ir lanksčiausias reklamavimosi būdas lietuviškame internete.

Facebook šiuo metu žino daugiausiai apie interneto vartotojus. Reklamos mokymai leis Jums pasinaudoti šiais duomenis – parodysime kaip juos rinkti, analizuoti ir pritaikyti. Sužinosite kaip sukurti ir prižiūrėti profesionalias reklamines kampanijas su aiškiai išmatuojamais rezultatais.

Mokymų metu nagrinėsime šias temas:

• Kuo Facebook reklama ypatinga ir kodėl ji mums reikalinga?
  • Facebook reklamos veikimo principai
  • Tinkamų tikslų išsikėlimas
  • Kam rodysime reklamą? Auditorijų formavimo būdai: pagal demografiją, pomėgius, apsilankymus svetainėje (naudojant Facebook Pixel), pasinaudojant kita, jau egzistuojančia (pvz. puslapio fanų) auditorija (+praktinė užduotis)
  • Pakartotinė reklama – retargeting
  • Biudžetai, trukmės ir kiti techniniai nustatymai
  • Reklamos užsakymas naudojant Ads Manager ir Boost Post, jų skirtumai (+praktinė užduotis)
  • Ką rodyti reklamoje: tekstai ir grafika
  • Kas draudžiama Facebook reklamoje
  • Rezultatų analizė: iš kur pasiimti duomenis, kurie jų svarbiausi ir kaip juos interpretuoti efektyvesniam biudžetų panaudojimui

Mokymai skirti:

• DĖMESIO: šie mokymai skirti pradedantiesiems t.y. tiems, kurie dar nėra niekada paleidę Facebook reklamos arba tai darė tik naudodami Boost post mygtuką. Jei jau turite šiek tiek patirties, kviečiame į Facebook reklamos pažengusiems mokymus
  • Marketingo vadovams, norintiems žinoti naujausias Facebook reklamos galimybes
  • Reklamų administratoriams, norintiems praplėsti ir pagilinti žinias
  • Nedidelėms įmonėms, galinčioms pačioms prižiūrėti reklamą

Domantas Širvinskas – EduMint bendraįkūrėjas ir agentūros Social Mint vadovas, su komunikacija internete dirbantis virš aštuonerių metų, Facebook rinkodaros mokantis daugiau nei metus. Analitinių sugebėjimų įgavo taikomosios fizikos studijose, o įkvėpimų semiasi keliaudamas po Aziją ir Pietų Ameriką. Dirbo su tokiais prekės ženklais kaip Pieno Žvaigždės, Skrendu.lt, Nescafe Dolce Gusto, MTV Baltics.

Mokymai vyks:

• Sausio 30 ir 31 dienomis nuo 16:00 iki 19:30 Verslo centro 135 (Žalgirio g. 135, Vilnius) konferencijų salėje.
  • Vasario 9 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas) nuo 9:00 iki 16:00.
  • Vasario 21 d. Klaipėdoje, viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda) nuo 9:00 iki 16:00.

Seminaro kaina: 149 Eur.

Dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos nuolaidos.

Norėdami registruotis į seminarus  elektroniniu paštu registracijos@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį.  Išankstinė registracija yra privaloma.

Tel/ faks.: ( 85 ) 276 33 77; el. paštas: info@adasociacija.lt