Efektyvus projektų valdymas praktikams PMBOK ir PRINCE2 metodikas

Seminaro lektorius Laurynas Salys

Šiuo metu profesionalams vis dažniau tenka dirbti projektuose bei imtis projekto vadovo ar kito vaimens. Projekto sėkmė tiesiogiai priklauso nuo visos komandos sklandaus darbo, tačiau tai pasiekti pakankamai sudėtinga, ypač jeigu projekto komandos narių gebėjimai ir žinios apie projektų valdymą ir darbo principus yra labai netolygios.

Įgūdžių bei pagrindinių žinių trūkumas lemia tai, kad projektai įgyvendinami nesėkmingai, netinkamai sudaromas ir naudojamas projekto biudžetas, netinkamai naudojami žmogiškieji ištekliai, o tai dažnai nulemia, kad projektas tampa nevaldomu. Visų šių išvardintų aspektų rezultatas – sugaištas laikas, galimi finansiniai nuostoliai, neefektyvus projekto rengimas ir vykdymas bei smukusi projekto komandos narių motyvacija.

Siekiant užtikrinti, kad Jūsų projektai būtų valdomi sėkmingai Administracijos darbuotojų asociacija kviečia į projektų valdymo mokymus.

Mokymai skirti: visiems, esamiems ir būsimiems projektų vadovams bei projektų dalyviams.

Mokymų tikslas – ugdyti gebėjimus efektyviai valdyti ir planuoti projektus, atsižvelgiant į nustatytus organizacijos strateginius tikslus; identifikuoti projekto apimtis, įvertinti projekto rizikas bei pokyčius.

Mokymo metodai: Mokymų programa paremta PMBOK (Guide and Standarts 5 th Edition. Project Management Institute. 2013.) bei Prince2 (Projects IN Controlled Environments – method for project management, 5th edition. 2009.)

Projekto sąvokos apibrėžimas.
Projekto valdymo stuktūra, rolės ir atsakomybės.
Projekto valdymo procesas, įgyvendinimo etapai.
Projekto apimties ir laiko valdymas: tinklo diagrama, hierarchinis darbų skaidinys, GANTT’o diagrama, gairių planas, kritinis kelias (kartu ir praktinė užduotis).
Projekto žmogiškųjų išteklių valdymas.
Projekto sąnaudų valdymas (kartu ir praktinė užduotis).
Projekto kokybės valdymas.
Projekto suinteresuotų šalių valdymas.
Projekto komunikacijos valdymas.
Projekto rizikų valdymas (kartu ir praktinė užduotis).
Projekto pirkimų valdymas.

Kursų dalyviams mokymus ves Lektorius Laurynas Salys – ekspertas, turintis daugiau nei 8 metų dėstymo projektų valdymo srityje patirtį. Laurynas turi sukaupęs ilgametę praktinę darbo su projektais patirtį, dirbdamas tiek projektus įgyvendinančiose institucijose, tiek privačiame sektoriuje. Lektorius nuolat kelia savo kvalifikaciją dalyvaudamas tarptautiniuose renginiuose, mokymuose.

Seminaro kaina 86 Eur, (su pietumis 94 Eur).

Dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos nuolaidos.
Seminaro trukmė 8 ak. valandos.

Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro metodinę medžiagą, dalyvio sertifikatą, vaišes kavos pertraukėlių metu.

Lapkričio 22 d. Vilniuje, viešbučio „Congress“ konferencijų salėje (Vilniaus g. 2, Vilnius).
Lapkričio 23 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas).
Lapkričio 29 d. Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje (Vasario 16-osios 40, Šiauliai).
Lapkričio 30 d. Klaipėdoje, viešbučio „National hotel“ konferencijų salėje (Žvėjų g. 22, Klaipėda 93231).

Norėdami registruotis į seminarus  elektroniniu paštu registracija@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį.  Išankstinė registracija yra privaloma.

Tel/ faks.: ( 85 ) 276 33 77; el. paštas: info@adasociacija.lt

[

Laurynas Salys

Vilnius Lapkričio 22 d.
Kaunas Lapkričio 23 d.
Šiauliai Lapkričio 29 d.
Klaipėda  Lapkričio 30 d.