EFEKTYVUS PROJEKTŲ VALDYMAS PRAKTIKAMS PAGAL PMBOK METODIKĄ

Šiuo metu profesionalams vis dažniau tenka dirbti projektuose bei imtis projekto vadovo ar kito vaimens. Projekto sėkmė tiesiogiai priklauso nuo visos komandos sklandaus darbo, tačiau tai pasiekti pakankamai sudėtinga, ypač jeigu projekto komandos narių gebėjimai ir žinios apie projektų valdymą ir darbo principus yra labai netolygios.

Įgūdžių bei pagrindinių žinių trūkumas lemia tai, kad projektai įgyvendinami nesėkmingai, netinkamai sudaromas ir naudojamas projekto biudžetas, netinkamai naudojami žmogiškieji ištekliai, o tai dažnai nulemia, kad projektas tampa nevaldomu. Visų šių išvardintų aspektų rezultatas – sugaištas laikas, galimi finansiniai nuostoliai, neefektyvus projekto rengimas ir vykdymas bei smukusi projekto komandos narių motyvacija.

Siekiant užtikrinti, kad Jūsų projektai būtų valdomi sėkmingai Administracijos darbuotojų asociacija kviečia į projektų valdymo mokymus

Mokymai skirti: Projektų vadovams, projektų koordinatoriams ir visiems kitiems projekto dalyviams.

Mokymų tikslas – ugdyti gebėjimus efektyviai valdyti ir planuoti projektus, atsižvelgiant į nustatytus organizacijos strateginius tikslus; identifikuoti projekto apimtis, įvertinti projekto rizikas bei pokyčius.

Mokymo metodai: Mokymų programa paremta PMBOK (Guide and Standarts 5 th Edition. Project Management Institute. 2013.)

Projekto sąvokos apibrėžimas
Projekto valdymo stuktūra, rolės ir atsakomybės
Projekto valdymo procesas, įgyvendinimo etapai
Projekto apimties ir laiko valdymas: tinklo diagrama, hierarchinis darbų skaidinys, GANTT’o diagrama, gairių planas, kritinis kelias (kartu ir praktinė užduotis).
Projekto žmogiškųjų išteklių valdymas
Projekto sąnaudų valdymas (kartu ir praktinė užduotis)
Projekto kokybės valdymas
Projekto suinteresuotų šalių valdymas
Projekto komunikacijos valdymas
Projekto rizikų valdymas (kartu ir praktinė užduotis)
Projekto pirkimų valdymas

Kursų dalyviams mokymus ves Lektorius Laurynas Salys – ekspertas, profesionalus projektų valdymo konsultantas turintis daugiau nei 8 metų dėstymo projektų valdymo srityje patirtį. Laurynas turi sukaupęs ilgametę praktinę darbo su projektais patirtį, dirbdamas tiek projektus, įgyvendinančiose institucijose, tiek privačiame sektoriuje. Lektorius nuolat kelia savo kvalifikaciją, dalyvaudamas tarptautiniuose renginiuose, mokymuose.

Balandžio 11 ir 12 dienomis vakarais nuo 17.15 Iki 20.15 val. Vilniuje, Odminių g. 8, Vilnius.
Balandžio 18 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas).
Balandžio 19 d. Klaipėdoje, viešbučio „National hotel“ konferencijų salėje (Žvėjų g. 22, Klaipėda 93231).

Seminaro kaina 88 Eur, (su pietumis 94 Eur. Mokymai Vilniuje vyks vakare, tad užsakyti pietus galimybės nėra.)

Dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos nuolaidos.

Seminaro trukmė 8 ak. valandos

Laurynas Salys

Vilnius Balandžio 11/12 d.
Kaunas Balandžio 18 d.
Klaipėda Balandžio 19 d.