Administracijos darbuotojų asociacija kviečia į seminarus didžiausiuose Lietuvos miestuose!

2018 metai – didžiųjų pokyčių dokumentų rengimo bei valdymo srityje, laikotarpisTechnologijų amžiuje vis daugiau procesų, susijusių su dokumentų rengimu bei valdymu, perkeliami į elektroninę erdvę.

Pastaraisiais metais priimta gausybė naujų teisės aktų, reglamentuojančių dokumentų valdymą ir kurių privalu laikytis tiek viešojo, tiek privataus sektoriaus organizacijoms.

Taip pat ypatingą dėmesį skirsime naujajam Lietuvos Respublikos Darbo kodeksui bei personalo veiklą reglamentuojančių dokumentų valdymo tvarkos pokyčiams.

Administracijos darbuotojų asociacija, kartu su Jūsų pamėgta lektore Rasa Grigoniene, kviečia Jus į seminarus didžiausiuose Lietuvos miestuose.

Administracijos darbuotojų asociacija yra įrašyta į Valstybės tarnautojų kvalifikacijos tobulinimo įstaigų sąrašą Valstybės tarnybos departamento direktoriaus 2017 m. sausio 19 d. įsakymu Nr. 27V-12.

Seminaras

„Dokumentų valdymo naujovės su R. Grigoniene (Elektroninių dokumentų valdymas, priimti nauji teisės aktai )“

Dokumentų  apskaita, tvarkymas ir saugojimas

Teisės aktai bei rekomendacijos, reglamentuojantys dokumentų tvarkymą, apskaitą ir saugojimą. Naujausi pakeitimai. Valstybės politika dėl elektroninių dokumentų naudojimo ir naujausi teisės aktai

Dokumentacijos plano rengimas  (Kokios bylos privalo būti įstaigose,  o kurių vertėtų jau atsisakyti…)

Mokymų turinys

Popierinių, skaitmeninių ir elektroninių dokumentų sistemos. Jų administravimas, iškylančios rizikos.

Skaitmeninės dokumentų kopijos,  jų teisinė galia ir naudojimas įmonės,  įstaigos veikloje.

Elektroninių dokumentų valdymo sistemų reikalavimai. Elektroninis parašas ir jo teisinė galia.

Dokumentų valdymo perkėlimas (visiškai ar iš dalies) į skaitmeninę erdvę.

Dokumentų rengimo aktualijos

Bendrieji dokumentų įforminimo reikalavimai,  pakeitimai.

Teisės aktų rengimas, atsižvelgiant į. Teisės aktų projektų rengimo rekomendacijas.

Dažniausios klaidos.

Dokumentų apyvartos organizavimas

Dokumentų sisteminimo į bylas naujovės, bylų antraščių tinkamas formulavimas.

Skaitmeninių kopijų, elektroninių dokumentų bylos. Vaizdo ir garso, foto dokumentai.

Bylų saugojimo terminų pasikeitimai 2018 m.

Dokumentų apyvartos mažinimo principo įgyvendinimas.

Efektyvus dokumentų derinimas, pasirašymas, supažindinimas, rezoliucijų rašymas, vykdymas, vykdymo kontrolė, siuntimas ir kt.

Komunikacijos galimybės tarp atskirų vienos įstaigos skyrių (buhalterijos, administracijos, personalo sk. ir kt.).

Užbaigtų bylų tvarkymo ir perdavimo  į įstaigos archyvą aktualijos.

Seminaro kaina: 74 € kaina su pietumis 82 €, dalyviams užsiregistravusiems iki spalio 12 dienos pritaikysime 10 proc. Nuolaidą. dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos papildomos nuolaidos.

Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro metodinę medžiagą, dalyvio sertifikatą, vaišes kavos pertraukėlių metu.

Seminarai vyks nuo 10 val. iki 15.30 val.

• Spalio 23 d. Vilniuje, viešbučio „Amberton Vilnius“ konferencijų salėje (L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1, Vilnius)
  • Spalio 24 d. Kaune, viešbučio „Kaunas“ konferencijų salėje (Laisvės al. 79, Kaunas).
  • Spalio 26 d.  Klaipėdoje, viešbučio „National Hotel“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda).
  • Spalio 27 d.  Šiauliuose, viešbučio „Šaulys“ konferencijų salėje (Vasario 16-osios 40, Šiauliai).

Norėdami registruotis į seminarus  elektroniniu paštu registracija@adasociacija.lt atsiųskite savo įstaigos rekvizitus, dalyvio vardą, pavardę bei telefono numerį, jei ketinate registruotis kaip fizinis asmuo atsiųskite savo vardą pavardę ir telefono numerį.  Išankstinė registracija yra privaloma.

Tel/ faks.: ( 85 ) 276 33 77; el. paštas: info@adasociacija.lt

Rasa Grigonienė