Dokumentų valdymas: rengimas tvarkymas, apskaita. Pokyčiai, aktualijos, procesų ir procedūrų supaprastinimas

Supaprastinti dokumentų administravimą – dažnos įstaigos siekiamybė. Tačiau kartu reikia gebėti įvertinti galimas rizikas, techninę, finansinę situaciją, teisinius reikalavimus. Seminare  bus analizuojami naujausi teisės aktai, aptariama jau susiformavusi geroji praktika ir galimos rizikos dokumentų valdymo srityje.

Dokumentų valdymo tendencijos ir naujovės. Teisės aktų (taisyklių) pakeitimai, jų taikymo galimybės.
  • Dokumentų rengimo aktualijos.
  • Dokumento elementai ir jų išdėstymo pakeitimai.
  • Metaduomenys dokumente.
  • Autentiškumo ir vientisumo patvirtinimo  būdai.
  • Elektroniniai, garso  ir vaizdo dokumentai, įrašai.
  • Teisės aktų rengimo pokyčiai (nuo 2021-11-19 pasikeitusios Teisės aktų projektų rengimo rekomendacijos).
  • Dažniausios klaidos ir jų analizė.
  • Dokumentų registravimo naujovės.
  • Dokumentacijos planavimas, bylų formavimo pokyčiai.
  • Dokumentų tvarkymo liberalizavimas, atsižvelgiant į įstaigos poreikius.
  • Užbaigtų bylų  apskaitos pokyčiai.
  • Dokumentų saugojimo pokyčiai, terminai
  • Galimybė saugoti popierinius dokumentus elektronine forma  (besiformuojanti praktika, rizikos eliminavimas ir kt.)

Kiekvienam dalyviui bus įteikiama metodinė medžiaga ir dalyvio sertifikatas.

Seminaras vyks Vilniuje gruodžio 22 dviešbučio „Congress Avenue*****“ konferencijų salėje (Gedimino pr. 12, Vilnius). Taip pat šiuose mokymuose galite dalyvauti ir nuotoliniu būdu naudojant ZOOM programėlę.

Mokymų kaina:

Dalyvaujant viešbutyje – 99 Eur, jei pageidaujate pietų, jie papildomai kainuos 8 Eur.

Dalyvaujant nuotoliniu būdu – 89 Eur

Kainos pateiktos su pritaikyta 10 procentų nuolaida, nuo gruodžio 8 dienos kaina kils.

El. paštas: info@adasociacija.lt

Lektorė: Rasa Grigonienė