Darbuotojų motyvacijos ir lojalumo ugdymas

Šiuolaikinėje organizacijoje, profesionali bei tinkama darbuotojų motyvacija yra vienos svarbiausių organizacijos veiklos kokybę užtikrinančių aspektų. Profesionalas turi tinkamai pravesti motyvacinius pokalbius, reikiamai jiems pasiruošti bei efektyviai parinkti motyvacines priemones. Tinkamai motyvuoti darbuotojai sukuria našiausius darbo rezultatus, užtikrinant mažesnę darbuotojų kaitą bei norą kurti ir įgyvendinti naujas idėjas.

• Motyvacijos keliai ir klystkeliai: tie metodai kuriuos naudojame ir tie, kuriuos pamirštame;
  • Elgesio analizė: norėdamas keisti, turiu suprasti kaip tai veikia;
  • Motyvacinis pokalbis – kaip tinkamai jam pasiruošti ir analizuoti rezultatus;
  • Veiklos ypatumai ir pokyčiai – galimybė stiprinti darbuotojų motyvaciją ir lojalumą;
  • Vertinimas – padarykime taip, kad darbuotojai to lauktų.

Mokymus ves: personalo valdymo konsultantas Giedrius Steponavičius, jau 20 metų konsultuojantis ir vedantis seminarus įvairių įmonių ir organizacijų vadovams bei darbuotojams. 1996 m. baigęs istorijos ir politologijos mokslų studijas, vėliau daug dėmesio skyrė analizuodamas organizacinę elgseną ir psichologiją. Lektorius nuolat kelia savo kvalifikaciją Lietuvoje ir užsienyje, yra sukaupęs projektinės ir vadybinės patirties, puikiai išmano privataus ir viešo sektoriaus skirtumus ir ypatumus, yra Lietuvos konfliktų prevencijos asociacijos narys. Giedrius Steponavičius domisi įvairiais organizacinės veiklos aspektais, žmogaus elgsenos analize ir ypatumais, turi sukaupęs didelę problemų sprendimo patirtį, kurią seminarų metu pateikia kaip pavyzdžius ir rekomendacijas.

Stiprioji lektoriaus pusė – patirtis, gili praktinių pavyzdžių ir situacijų analizė, orientacija į mokymų dalyvių asmeninio tobulėjimo potencialo išplėtimą. Giedrius Steponavičius turi savitą požiūrį į daugelį procesų, jo seminarai pasižymi dinamika, realiais pavyzdžiais ir humoru.

• Mokymų trukmė trukmė 8 ak. val.
  • Seminaro kaina: 88 € kaina su pietumis 91 € (iki spalio 17 d. taikoma 10% nuolaida). Dalyvaujant daugiau nei vienam tos pačios įstaigos darbuotojui taikomos papildomos nuolaidos.  Kiekvienas seminaro dalyvis gauna seminaro metodinę medžiagą, dalyvio sertifikatą, vaišes kavos pertraukėlių metu.
  • Seminarai vyks nuo 10 val. iki 16 val.
    • Gruodžio 5 d. Vilniuje, viešbučio „Congress“ konferencijų salėje (Vilniaus g. 2, Vilnius).
    • Gruodžio 6 d. Kaune, viešbučio „Daugirdas“ konferencijų salėje (Daugirdo g. 4, Kaunas).
    • Gruodžio 12 d. Šiauliuose, viešbučio „Grafaitė“ konferencijų salėje (Aušros g. 1, Ginkūnai, Šiaulių raj.).
    • Gruodžio 13 d. Klaipėdoje, viešbučio „National“ konferencijų salėje (Žvejų g. 21/ Teatro g. 1, Klaipėda).

ADMINISTRACIJOS DARBUOTOJŲ ASOCIACIJA

Giedrius Steponavičius